Elvita – vardagshjältar för vardagshjältar.

Produkter som ger plats

Ditt liv är ditt liv. Och det du lägger till ska inte göra det besvärligare, utan bättre. När du köper Elvita köper du plats för allt det du uppskattar med livet: kaffe, tid, rena kläder, mätta barn, för att nämna några. Tänk att det är noga utvalda produkter, prisvärda med smarta lösningar, som är designade för att ge plats åt allt det du gillar.

Ett brett och noga utvalt sortiment.

För hela hemmet och företaget.
Elvita är bra produkter till bra priser, noga utvalda för hemmet och företaget. Vårt mål är att erbjuda allt från enskilda köksvaror till kompletta uppsättningar av vitvaror och elektronik.

Bekvämlighet och säkerhet

Frågar du oss skulle vi rekommendera Elvita både till ditt hem och till ditt företag. Vi hjälper inte bara till med det där lilla extra som hemkörning, utan vi finns även tillgängliga efter att installationen är klar och den första pastan kokats. Eftersom Elvita säljs exklusivt hos Elon finns vi alltid nära till hands när du behöver service, underhåll eller ska bygga nytt. Tryggt, enkelt och inte dumt alls.

Elvita - Livets ljusa stunder

När mörkret sänker sig är det skönt att tända en lampa, krypa upp i soffan eller i sängen och umgås med en god bok. Lite egentid i all enkelhet, det är inte så dumt.

Lysa

Bli en vardagshjälte i köket

Tänk dig att slippa ta fram stekpanna och flera olika kastruller och bara kunna laga allt du är sugen på i en och samma plåt – skjuts in i ugnen! Det kallas plåtmat och har snabbt blivit ett uppskattat sätt att laga mat för hela familjen. Här har vi samlat flera inspirerande recept på mat du enkelt fixar i ugnen.

Så lagar du enkelt mat åt hela familjen

Platmat