Elvita – vardagshjältar för vardagshjältar.


Vi hyllar alla dem som plockar basilikaflagor ur misstänksamma femåringars pastasås, alla dem som somnar när dem läser godnattsaga, alla dem som orkar ta hem hela F11:s matchställ för tvätt efter söndagens match, alla som jobbar sent med kaffebryggaren som enda sällskap, de som bakar fredagsfika eller lagar middag för en tonårig vegetarian, en köttälskande fru och två små barn som inte äter varken det ena eller det andra. Detta är produkter för alla dem som lägger livspusslet bit för bit och behöver all hjälp de kan få. Våra produkter är sidekicks och medhjälpare till dessa vardagens hjältar.

Ett brett och noga utvalt sortiment.

För hela hemmet och företaget.
Elvita är bra produkter till bra priser, noga utvalda för hemmet och företaget. Vårt mål är att erbjuda allt från enskilda köksvaror till kompletta uppsättningar av vitvaror och elektronik.

Vi vet att vitvaror och hushållsprodukter spelar en stor roll i våra liv, och att det viktigaste med dem är vad de kan göra för oss. Tack vare ett kylskåp kan vi dricka kall öl. Tack vare en tvättmaskin kan vi ha på oss kläderna vi gillar. Tack vare en slow-cooker kan vi äta en god middag. Med Elvita vill vi helt enkelt erbjuda riktigt bra grejer till ditt hem, som inte kostar mer än de behöver. Som håller sig i bakgrunden så att du kan ägna dig åt det som är viktigt i livet, på riktigt. 

Elvita - Livets ljusa stunder

När mörkret sänker sig är det skönt att tända en lampa, krypa upp i soffan eller i sängen och umgås med en god bok. Lite egentid i all enkelhet, det är inte så dumt.

Lysa

Bli en vardagshjälte i köket

Tänk dig att slippa ta fram stekpanna och flera olika kastruller och bara kunna laga allt du är sugen på i en och samma plåt – skjuts in i ugnen! Det kallas plåtmat och har snabbt blivit ett uppskattat sätt att laga mat för hela familjen. Här har vi samlat flera inspirerande recept på mat du enkelt fixar i ugnen.

Så lagar du enkelt mat åt hela familjen

Platmat