På stan, i bussen, på flyget – ibland kan det vara en utmaning att hitta en plats där du kan njuta av musik, en ljudbok eller se på film utan störande ljud. Elvitas nya serie av hörlurar är framtagna för att ge dig den optimala ljudupplevelsen med brusreducerande teknik.

Tänk dig att du sitter på ett flygplan och kan lyssna på en ljudbok utan att störas av flygplansmotorerna. Eller att du kan fokusera på ditt arbete utan att bli distraherad av sorl på kontoret. Tekniken i Elvitas brusreducerande hörlurar gör det möjligt.

Låt oss ta en närmare titt på de tre olika modellerna som Elvita erbjuder, var och en skapad för att förhöja din ljudupplevelse i specifika situationer.

Elvita ANC TWS Black: Din musikpartner på resan

Elvita ANC TWS Black in-ear hörlurar med aktiv brusreducering (ANC) är en idealisk följeslagare för den aktiva livsstilen. Upplev en värld där motorbuller och stadsljud tonas ner upp till 30 dB, vilket ger dig en klar och ren ljudupplevelse. Med upp till 25 timmars speltid och ett vattentåligt (IPX4) design, är dessa hörlurar perfekta för långa resor, träningssessioner eller bara en promenad i staden. Snabb laddning på 1,5 timmar säkerställer att din musik alltid är redo när du är det.

Egenskaper
• Upp till 25 timmars speltid
• Aktiv brusreducering (ANC) upp till 30 dB
• Vatten- och dammtålig (IPX4)

Elvita ENC TWS Black: Smidig lyssning i dynamiska miljöer

För de som värderar flexibilitet och anpassningsbarhet, erbjuder Elvita ENC TWS Black in-ear hörlurar med bakgrundsbrusreducering (ENC) en balanserad ljudupplevelse. Dessa hörlurar är speciellt utformade för att hantera varierande ljudnivåer, perfekta för dynamiska kontorsmiljöer eller livliga stadsvandringar. Den trådlösa designen och Bluetooth-anslutningen ger frihet och enkelhet i användningen, medan den långa batteritiden säkerställer att du aldrig missar ett slag eller ett ord i dina samtal.

Egenskaper
• Upp till 24 timmars speltid
• Bakgrundsbrusreducering (ENC)
• True wireless stereo (TWS)

Elvita Over Ear ANC Black: Komfort och kvalitet hemma och på jobbet

För de som prioriterar komfort och längre lyssningssessioner är Elvita Over Ear ANC Black med aktiv brusreducering (ANC) upp till 35 dB ett utmärkt val. Deras överlägsna ljudisolering och skumvadderade öronkåpor garanterar en uppslukande ljudupplevelse, fri från yttre störningar. Oavsett om det gäller att titta på din favoritfilm, lyssna på en ljudbok, eller fokusera på arbete, ger dessa hörlurar dig en ojämförlig ljudkvalitet och komfort. Med en batteritid på 40 timmar och snabb laddning på bara 2 timmar är de perfekta för hela dagen och kvällens lyssning.

Egenskaper
• Upp till 40 timmars speltid
• Aktiv brusreducering upp till 35 dB
• Skumvadderade öronkåpor