Made for Nordic Conditions

I Norden är vi hemma på hem.

Med långa mörka vintrar, horisontellt duggregn och ibland hagelskurar till midsommar – har vi i Norden behövt tänka lite annorlunda, och jobba mycket hårdare. Med mycket regn och rusk utomhus, har vi behövt tillbringa mer tid inomhus. Och med ett ogästvänligt väder, har vi blivit något av experter på just gästvänliga hem. Därför är det nog inte så konstigt att vi i Norden har blivit bland de bästa i världen på såväl design som arkitektur och inredning.

På Elvita följer vi den långa nordiska traditionen av att skapa framgångsrika hem, genom att skapa produkter i framkant. När vintern är lång och mörk, behöver vi genomtänkt och lysande belysning. När hösten bjuder på skyfall efter skyfall, behöver vi torktumlare och torkskåp som inte viker ned sig. Och fikar man mest i hela världen, behöver man kaffebryggare som levererar i världsklass.

Här i Norden behöver vi helt enkelt tänka till både en och två gånger innan vi tillverkar en produkt. Förutom att våra produkter behöver vara robusta och hållbara och stå pall för det stränga nordiska klimatet, så behöver våra produkter också leva upp till livet vi lever här i Norden. Och det är vårt löfte till dig.

Elvita – Made for Nordic Conditions.