Sommarfest med goda drinkar

Festligheter och umgänge hör sommaren till! Det viktigaste är självklart vännerna, men det finns vissa saker som kan höja festen till en ny nivå. I den här artikeln går vi igenom vad du behöver för en riktigt lyckad sommarfest.

Kyl öl och läsk med festlig partycooler

Vi har alla hållit på med pusslet att få in all dricka och mat i kylen inför en fest. Med vår flaskkylare, Elvita partycooler, slipper du det! Den har en kapacitet på 50 liter och du ställer enkelt in den temperatur du vill ha mellan 0°C och 15°C. Den är perfekt för en fest utomhus i varmare väder eller bara för att alltid ha perfekt tempererad dricka.

Elvita partycooler
Håll drickan väl kyld med flaskkylaren

Högtalare – festens mittpunkt

För de flesta är musik ett måste på en fest. Och oavsett om du vill att hela huset ska skaka eller om du bara vill ha lite mysig bakgrundsmusik har Elvita högtalaren för dig. Våra tre högtalare har alla bluetooth vilket gör att du kan styra musiken och ljudnivån på håll. De är dessutom trådlösa så ni slipper snubblandet över sladdar.

Med Elvita EPB500 Partybox-högtalare får du ett fantastiskt ljud som förhöjer stämningen på alla dina fester. Låt blinkande LED-ljus i olika färger addera det där extra till din festmiljö.

Elvita EPB800 Partybox-högtalaren är utrustad med extra bas för en djup och fyllig ljudbild. Även denna har inbyggda LED-ljus som förhöjer stämningen. Du kan även koppla in en mikrofon eller gitarr vilket gör denna till en perfekt högtalare till fester där det hålls tal.

Den mindre högtalaren Elvita Cylinder Speaker L Black kan du ta med dig varsomhelst, men ändå få en riktigt bra ljudupplevelse. Eftersom den även är vattentålig är det ett självklart val till poolpartyt!

Elvita höghastighetsblender för enkel blandning CPB5151X

Goda drinkar med höghastighetsblender

En blender är en bra investering för att kunna göra riktigt goda sommardrinkar. Powerblendern CPB5151X har en glaskanna med en volym på 1,5 liter så du kan blanda mycket på en gång. Blenderns starka motor gör att du kan krossa is och den har även ett specialprogram för just drinkar som ger din drink en perfekt slät konsistens, även vid de mest krävande ingredienserna.

Elvita ismaskin (70 isbitar/tim) CIM3703X

Isbitar i överflöd

Vad är dryck på sommaren utan is? Just det, ljummen. Med Elvitas ismaskin har du ständig tillgång till is på festen. Den skapar ny is på bara några minuter och har en kapacitet på 70 isbitar i timmen. Maskinen indikerar när den är full med is och du kan välja mellan två olika storlekar.

Laga festliga snacks i en airfryer

Gör enkelt egna snacks i en airfryer

En airfryer hjälper dig att laga mycket mat på kort tid utan att behöva stå och vakta så att maten inte bränns vid. När du valt program är det bara att låta airfryern göra sitt jobb. Gör fajitas, hemmagjorda chips eller andra snacks eller baka i din airfryer så har du något härligt att bjuda på när gästerna kommer.

Elvita värmeplatta CVP1200X
Elvita värmeplatta håller maten varm

Håll maten varm på buffébordet

Med hjälp av Elvitas värmeplatta kommer du kunna hålla maten varm och fräsch under lång tid. En riktigt bra investering till buffébordet! Gör klart maten i förväg och håll den varm med värmeplattan. Värmeplattan är smidig att använda även utomhus, då den laddas upp i förväg och alltså inte har någon sladd som riskerar att vara för kort eller i vägen.

Drinktips: Frozen strawberry daiquiri

Låt blendern komma till sin rätt när du enkelt svänger ihop en frozen strawberry daiquiri.

Så här gör du:
(Recept för 2 glas)

10 isbitar
10 frysta jordgubbar
4 cl pressad lime
8 cl ljus rom (hoppa över romen för alkoholfri variant).

Mixa alla ingredienser till en slät puré. Servera i frysta cocktailglas. Garnera eventuellt med färska jordgubbar och limeskivor.