Sommarfest med goda drinkar

Sommaren är äntligen här och snart är det dags att fira midsommar med dina nära och kära. Vi listar köksprylarna som höjer sommarfesten till nästa nivå.

Goda drinkar med höghastighetsblender

Bjud på krämiga och släta drinkar. Elvita CPB5151X kommer med ett specialprogram för drycker och iskrossning – perfekt till festen! Denna blender är kraftfull och klarar både is och frusen frukt utan problem.

Drinktips: Frozen strawberry daiquiri

Låt blendern komma till sin rätt när du enkelt svänger ihop en frozen strawberry daiquiri.

Så här gör du:
(Recept för 2 glas)

10 isbitar
10 frysta jordgubbar
4 cl pressad lime
8 cl ljus rom (hoppa över romen för alkoholfri variant).

Mixa alla ingredienser till en slät puré. Servera i frysta cocktailglas. Garnera eventuellt med färska jordgubbar och limeskivor.

Färsk juice

Vad sägs om att pressa din egna juice i sommar? Med Elvitas citruspress kan du servera färskpressad juice på ett ögonblick. Apelsin, grapefrukt, lime eller citron - du väljer själv! Njut av juicen som den är eller mixa ihop den till en god drink. Läs om 4 vanliga myter om juice.

Isbitar i överflöd – på en timme

Vad är dryck på sommaren utan is? Just det, ljummen. Låt dina gäster njuta av kall dryck i värmen – med ismaskinen från Elvita kan du skapa mängder av isbitar på bara en timme! Isen går att få i två storlekar, varför inte en större storlek för gästerna att ha i glaset och en mindre att fylla vinkylaren med?

Kyl öl och läsk med festlig partycooler

Kyl flaskor och burkar i partykylen från Elvita. Denna partycooler har en volym på hela 50 liter så det finns gott om plats för läsk och öl! Kylen går att ställa in på mellan 0-16 grader och har hjul vilket gör den lätt att flytta dit du vill ha den.

Håll maten varm på buffébordet med portabel värmeplatta

Tricket för att själv kunna delta i festligheterna är att förbereda allt innan gästerna kommer. Gör klart maten i förväg och håll den varm med Elvita värmeplatta. Värmeplattan är smidig att använda även utomhus, då den laddas upp i förväg och alltså inte har någon sladd som riskerar att vara för kort eller i vägen.

Gör dina egna snacks i en airfryer

Med airfryern från Elvita kan du lätt göra snacks till buffén, med mindre olja än i en traditionell fritös. Några tips på smårätter till buffén: sötpotatispommes, falafel och hemgjorda chips. Läs mer om vad du kan ”fritera” i din airfryer här.