Sommarfest

Sommaren är äntligen här, och även om midsommar redan är förbi finns det tid för fler festligheter med dina nära och kära i sommar. Vi listar köksprylarna som höjer sommarfesten till nästa nivå.

Goda drinkar med höghastighetsblender

Bjud på krämiga och släta drinkar. Elvita CPB5151X kommer med ett specialprogram för drycker och iskrossning – perfekt till festen! Denna blender är kraftfull och klarar både is och frusen frukt utan problem.

Drinktips: Frozen strawberry daiquiri

Låt blendern komma till sin rätt när du enkelt svänger ihop en frozen strawberry daiquiri.

Så här gör du:
(Recept för 2 glas)

10 isbitar
10 frysta jordgubbar
4 cl pressad lime
8 cl ljus rom (hoppa över romen för alkoholfri variant).

Mixa alla ingredienser till en slät puré. Servera i frysta cocktailglas. Garnera eventuellt med färska jordgubbar och limeskivor.

Isbitar i överflöd – på en timme

Vad är dryck på sommaren utan is? Just det, ljummen. Låt dina gäster njuta av kall dryck i värmen – med ismaskinen från Elvita kan du skapa mängder av isbitar på bara en timme! Isen går att få i två storlekar, varför inte en större storlek för gästerna att ha i glaset och en mindre att fylla vinkylaren med?

Kyl öl och läsk med festlig partycooler

Kyl flaskor och burkar i partykylen från Elvita. Denna partycooler har en volym på hela 50 liter så det finns gott om plats för läsk och öl! Kylen går att ställa in på mellan 0-16 grader och har hjul vilket gör den lätt att flytta dit du vill ha den.

Håll maten varm på buffébordet med portabel värmeplatta

Tricket för att själv kunna delta i festligheterna är att förbereda allt innan gästerna kommer. Gör klart maten i förväg och håll den varm med Elvita värmeplatta. Värmeplattan är smidig att använda även utomhus, då den laddas upp i förväg och alltså inte har någon sladd som riskerar att vara för kort eller i vägen.

Gör dina egna snacks i en airfryer

Med airfryern från Elvita kan du lätt göra snacks till buffén, med mindre olja än i en traditionell fritös. Några tips på smårätter till buffén: sötpotatispommes, falafel och hemgjorda chips. Läs mer om vad du kan ”fritera” i din airfryer här.