kaffemugg - köpa kaffebryggare med inbyggd timer

Hej du som älskar kaffe, och framför allt nybryggt kaffe samma sekund som du vaknar på morgonen. Med kaffebryggaren CKB1901S kan du ställa in en exakt starttid när kaffebryggaren ska sätta igång. Smart och smidigt!

Kaffebryggaren CKB1901S kan styras med timer.

Tidsinställt kaffe

När man vaknar på morgonen vill man gärna ha kaffet nybryggt och klart i kaffebryggaren. Genom att ställa in kaffebryggaren på en specifik starttid kan du säkra din första kopp direkt när du vaknar. Det är perfekt om du har bråttom till jobbet eller bara har mycket annat att fixa på morgonen. Men funktionen är även bra ifall du har gäster över och vill preppa så mycket som möjligt i förväg.

På språng?

En annan smart funktion är att du kan ta kaffe medan den brygger. När kannan tas ut ur bryggaren pausas bryggningen automatiskt. Om du sätter tillbaka den inom 30 sekunder fortsätter bryggningen igen.

Återanvänd kaffefiltret

Kaffebryggaren brygger upp till 12 koppar och stängs automatiskt av efter 40 minuter, så du slipper riskera att glömma att stänga av den. Kaffebryggaren kommer även med ett återanvändningsbart kaffefilter, vilket gör att du aldrig behöver vara utan kaffefilter igen. Både filtret och filterhållaren kan diskas i diskmaskin max 60 °C. Men vill du använda vanliga pappfilter går det också bra.