BOTTL3.5HOP Food & Laundry serverar knäckepizza

Hos BOTTL3.5HOP Food & Laundry i Stockholm kan du få dina kläder tvättade samtidigt som du tar något gott att äta och dricka. En favorit på menyn är knäckepizza med lax.

En favorit på deras meny är knäckepizza med lax, som du borde testa att göra själv! Kolla in receptet nedan:

Recept på knäckepizza

För pizzan:
1 st rundknäcke
2 msk färskost
4 msk crème fraîche
1 dl potatissallad
Färsk dill
1 dl riven ost

Efter ugnen:
50 g gravad lax
Späda salladsblad
Vinägrett
Citroncrème
Lite citronzest

Gör så här:
Ställ ugnen på 225 grader, konventionell över – och undervärme. Bred ut crème fraîche jämnt över knäckebrödet. Lägg på potatissallad blandad med färsk dill efter tycke och smak.

Toppa med riven ost. In i ugnen i cirka 10 minuter eller tills osten börjar få färg. Toppa med gravad lax, vinägrettslungad sallad, citroncrème och lite citronzest.

Kombinera knäckepizza med tvätt

BOTTL3.5HOP Food & Laundry kommer erbjuda två Elvita kombimaskiner med tvätt och tork i lokalerna. Målet är att nå ut till allt från backpackers till de som inte hittar någon ledig tvättid i hemmamiljön, men även nå de som gillar att kombinera tvättbestyr med god mat och dryck. Förutom tvättmaskiner, så ska stället på Kocksgatan även utöka menyn med fler ölsorter och bryggeri i källaren.

”Eftersom vi serverar hög kvalitet utan krusiduller i allt vi gör, kändes det också naturligt att välja maskiner från Elon, vars Elvita-produkter anammat samma tankesätt som vi,” säger Martin.

Relaterad läsning