Unna dig något extra på Singles day

Den 11/11 är det dags för Singles day – världens största online-shopping-dag. Passa på att ge dig själv en fin present dagen till ära. Här listar vi några tips för dig som vill unna dig något i höstmörkret. 

Vad är Singles day?

Shoppinghögtiden som har sitt ursprung i Kina startade på 90-talet för att fira singlar. Från början firades den endast av killar, men kom så småningom att inkludera även tjejer. Idag är det en dag för alla – även för de som inte är singlar. Ofta finns det bra deals på webben denna dag – men skulle du inte hitta det du söker på kampanj kan du ju alltid unna dig något fint ändå. 

Vi har samlat ihop några tips för dig som vill ge dig själv en present som piggar upp i köket: 

Slowcooker – förgyll vintern med mustiga grytor som får puttra länge  

Har du testat att laga mat i en slowcooker någon gång? Det är en gryta som låter maten långsamt koka – perfekt för långkok som pulled pork, extra god köttfärssås eller mustig kycklinggryta. Det bästa av allt – slowcookern sköter sig själv och du får tid till annat!  

Relaterade artiklar: 

Juicepress – fyll på med vitaminer i höst 

Ge dig själv och din familj en härlig start på dagen med ett glas färskpressad juice. En ordentlig C-vitaminboost är välgörande och kan hjälpa till att hålla förkylningar på avstånd.  

Juicepressen från Elvita kommer med två pressar – en för små och en för stora citrusfrukter – är smidig och lättanvänd och har delar som går att diska i diskmaskinen.  

Relaterade artiklar:

Airfryer – det hälsosamma alternativet när du vill fritera 

Att friterad mat inte är bra för kroppen känner nog de flesta till. Med en airfryer kan du ”fritera” med hjälp av varmluft och minimalt med olja – ett hälsosammare alternativ helt enkelt. Det går att göra det mesta i en airfryer, bara fantasin sätter gränser. Våga experimentera i köket i höst!

Relaterade artiklar:

Perkolator – piggna till med starkt kaffe 

Ge dig själv lyxen av en kopp varmt, starkt och aromrikt kaffe bryggt i en perkolatorkanna. Kannan har en snygg design i rostfritt stål, har en kapacitet på 0,75 liter och är smidig nog att ta med dig när du är på resande fot. Vad gör man inte för en god kopp kaffe? Ett plus är att den har automatisk avstängning efter 30 minuter och torrkokningsskydd för din säkerhet.